Bewust Veilig Dag

 

Bewust veilig…

maar hoe dan?!

Natúúrlijk weten we allemaal dat we veilig moeten werken. Toch doen we dat lang niet altijd. Dat komt doordat we ons er niet van bewust zijn dat we onszelf geregeld voor de gek houden. Op de Bewust Veilig Dag op 24 maart willen we daar extra bij stil staan. Om jullie te helpen om dit ook bij je collega's onder de aandacht te brengen, is speciaal voor deze dag campagnemateriaal ontwikkeld.

Met deze posters en digitale kaarten maak je je collega’s bewust van hun interne dialoog en de keuzes die ze maken. Volgen ze een excuus-guus? Of luisteren ze naar hun hein? Belangrijk om daarbij stil te staan, want je werkt pas écht bewust veilig als je weet wat je jezelf vertelt. Print de posters uit op A3 en hang ze op in de keet en op kantoor. Download de digitale kaartjes en mail ze naar collega's, of deel ze via social media. 

 

Veilig met hein (en guus)

 

 

Deze posters horen bij hein, het concept waarmee Bouwend Nederland de bouw veiliger wil maken. Eén enkele poster verandert een cultuur namelijk nog niet, maar een slim programma als hein wel. Benieuwd? Klik op de button.

 

 

Meer over hein
Producten